MR2600 EPI STRAP – Trak za komolec

23,83 

0812

Novi Mediroyal Epi-Strap trak za komolec je kombinacija toge zaponke in mehkega traku. Izdelana je iz visokotehnološke tkanine in termoplastičnega jedra, ki je bilo varjeno skupaj z visokofrekvenčnim varjenjem.

 

1 na zalogi

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

  • Enostavno vračilo v roku 14 dni
  • Odprema še isti dan, za naročila do 14:30

Novi Mediroyal Epi-Strap je kombinacija toge zaponke in mehkega traku. Izdelana je iz visokotehnološke tkanine in termoplastičnega jedra, ki je bilo varjeno skupaj z visokofrekvenčnim varjenjem.

Rezultat je prilagodljiv in funkcionalni jermen z dobro oporo. Obseg je nastavljiv s kaveljčkom, ki ga lahko pritrdite kjer koli na tkanini. Znotraj traku je silikonska blazinica, prekrita s tekstilom in pritrjena s kavljem. Blazinico lahko namestite kjer koli na notranji strani, vendar je najboljši učinek dosežen, če jo namestite na večjo površino traku.

Najboljši učinek dosežemo, ko je pas pritrjen 3-5 cm pod pregibom roke, na najvišji točki mišičnega trebuha. Prepričajte se, da je trak udobno zategnjen, tako da boste med namestitvijo zapestja začutili rahel pritisk, kjer je nameščena blazinica.

Velikost: univerzalna (20-36cm), meritev obseg 3-5cm pod komolcem

Sestava: 40% bombaž, 35% polieste, 25% Elastane

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MR2600 EPI STRAP – Trak za komolec”