CRX602 CO-TEX PATELLA

46,44 

11864

Opora za koleno Co-Tex Patella je anatomska opora za koleno, posebej zasnovana za podporo in lajšanje bolečega kolenskega sklepa. Opora za koleno ima anatomsko okroglo silikonsko blazinico za učinkovito stabilnost in lajšanje boleče in nestabilne kolenske pogačice.

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

  • Enostavno vračilo v roku 14 dni
  • Odprema še isti dan, za naročila do 14:30

Opora za koleno Co-Tex Patella je anatomska opora za koleno, posebej zasnovana za podporo in lajšanje bolečega kolenskega sklepa. Opora za koleno ima anatomsko okroglo silikonsko blazinico za učinkovito stabilnost in lajšanje boleče in nestabilne kolenske pogačice.

Opora za koleno Co-Tex Patella je posebej zasnovana za tiste, ki se med vsakodnevnimi aktivnostmi in vadbo srečujejo z bolečino v kolenskem sklepu v kombinaciji s težavami na, za ali pod kolensko kapico.

Edinstven material Co-TEX učinkovito preprečuje otekanje v sklepu in zagotavlja učinkovito stabilizacijsko kompresijo sklepa.
Izdelan je s tremi različnimi kompresijskimi conami nad kolenskim sklepom za optimalno stabilizacijo sklepa, medtem ko cone zagotavljajo najboljše udobje uporabnika. Najvišja kompresijska cona se nahaja neposredno nad kolenskim sklepom, kjer je potreba po stabilnosti in razbremenitvi največja.
Višja kompresijska cona zagotavlja tudi boljši stik in podporo stabilizacijske silikonske blazinice okoli kolenske kapice.
Stopnja kompresije se manjša, bolj ko se oddaljujete od središča kolenskega sklepa, kolenska opora pa ima nižji kompresijski profil na vrhu nad stegnom in na dnu nad mečom.

Kolenska guba na oporniku za koleno je vtkana v bolj porozno strukturo, da prepreči nelagodje med uporabo, ne da bi opora za koleno izgubila svoje stabilizacijske lastnosti.

Opora za koleno ima na notranji in zunanji strani dve prožni spiralni vzmeti iz nerjavečega jekla.
Spiralna vzmet se prilagodi konturi kolenskega sklepa in prispeva k nadaljnji stabilizaciji kolenskega sklepa ter pomaga preprečiti sesedanje kolenske opore med uporabo in zagotavlja dodatno funkcijo in udobje.

Opora za koleno CoTex Patella je odlična za uporabo, ko potrebujete razbremenitev in lajšanje bolečin kolenskega sklepa, npr. v primeru osteoartritisa, preobremenjenosti in vnetnih bolečin v kolenskem sklepu ali okoli kolenske kapice. Nizek profil opore za kolena pomeni, da je izdelek popoln za vsakodnevno uporabo pod hlačami, ne da bi bil viden, pa tudi med aktivnostjo in vadbo.

Indikacije:

  • blaga nestabilnost kolena in pogačice
  • lokalna oteklina po travmi
  • vnetja in osteoartritis v kolenskem sklepu.

Tabela velikosti
Velikost Obseg okoli rahlo pokrčenega kolenskega sklepa (cm)

XS               27 – 29 cm
S                 30 – 32 cm
M               33 – 35 cm
L                36 – 38 cm
XL             39 – 41 cm
XXL         42 – 44 cm

 

Dodatne informacije

Velikost: Izberite možnost

, , , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “CRX602 CO-TEX PATELLA”