INCREDIWEAR

KAJ JE INCREDIWEAR?

Incrediwear so aktivni pripomočki, ki pospešijo proces naravnega zdravljenja. Aktivna tkanina Incrediwear v stiku s telesom začne sproščati negativne ione, ki povečajo pretok krvi in pospešijo celjenje poškodovanih tkiv.

INCREDIWEAR
Prikaži filtre

Kako deluje?

Pripomočki Incrediwear temeljijo na inovativni tehnologiji aktivne tkanine, ki vključuje polprevodna elementa germanij in ogljik. Ta v stiku s telesom začneta sproščati negativne ione, ki aktivirajo celične vibracije, s tem pa pospešijo in povečajo pretok krvi. Izdatnejša cirkulacija prizadeto mesto v telesu bolje oskrbi s kisikom in hranilnimi snovmi, kar optimizira naravni proces zdravljenja in pospeši okrevanje po operacijah.

Učinkovito lajšanje bolečin pri težavah z osteoartritisom

Študija Osteoarthritis of the knee pain relief je pokazala izjemen napredek pri lajšanju bolečin in funkcionalnosti kolena pri vseh stopnjah osteoartritisa. Z redno uporabo Incrediwear za koleno do kar 63% manj bolečin!

Študija, izvedena v bolnišnici v Veliki Britaniji, je vključevala 46 pacientov z radiografičnimi znaki osteoartritisa (OA), ki so vsaj šest mesecev trpeli zaradi bolečin v kolenih in so se odločili za nekirurški poseg. Pacienti so šest mesecev nosili oporo za koleno Incrediwear, v tem času pa nihče od sodelujočih ni prejel fizioterapije ali terapije z injekcijami. Rezultati so se zbirali intervalno in po končani študiji pokazali izjemen napredek pri lajšanju bolečin in funkcionalnosti kolena pri vseh stopnjah OA.
41%izboljšanje
Lysholmova lestvica
51%izboljšanje
Vizualna analogna lestvica
63%izboljšanje
Ortopedska Oxford lestvica (OKS)