MR2381 OPORA ZA PALEC PROXI

32,67 

14500

Proxi® CMC je ortoza, ki je bila zasnovana za bolnike s težavami CMC-1. Zasnova vključuje predhodno oblikovano platformo iz termoplasta, ki pomaga ustvariti boljši prostor za spoj CMC. Platforma ima odprtino, kamor je mogoče pritrditi polelastičen trak s kavljem, ki zagotavlja aktivno podporo in pomaga pri abdukciji palca. Pol-elastični kaveljski trak lahko napeljete preko CMC sklepa in ga pritrdite na hrbtni strani za optimalno in individualno podporo.

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

  • Enostavno vračilo v roku 14 dni
  • Odprema še isti dan, za naročila do 14:30

Proxi® CMC je ortoza, ki je bila zasnovana za bolnike s težavami CMC-1. Zasnova vključuje predhodno oblikovano platformo iz termoplasta, ki pomaga ustvariti boljši prostor za spoj CMC. Platforma ima odprtino nad eminenco tenarja, kamor je mogoče pritrditi polelastičen trak s kavljem, ki zagotavlja aktivno podporo in pomaga pri abdukciji palca. Pol-elastični kaveljski trak lahko napeljete preko CMC sklepa in ga pritrdite na hrbtni strani za optimalno in individualno podporo.

Predhodno oblikovana volarna platforma je izdelana iz Immo+® 1,6 mm termoplasta in jo je mogoče individualno preoblikovati brez uporabe vroče vode ali toplotne pištole. Preprosto ga prilagodite ročno. Mediroyal Proxi® CMC je narejen iz Neptuna™ ki je hidrodinamičen, zračen in koži prijazen. Niso potrebni nobeni robni trakovi, kar omogoča obrezovanje oblike s škarjami. Hrbtno zapiranje je narejeno s prekrivno zasnovo z mikro kavljem.

Na voljo v levem in desnem modelu

Proxi® je blagovna znamka družbe Mediroyal Sweden AB
Immo+® je registrirana blagovna znamka družbe T-Tape Company.

velikost: obseg  ZAPESTJA v cm
X-Small 13-14 cm
Small 14-16 cm
Medium 16-18 cm
Large 18-20 cm
X-Large 20-22 cm

NAVODILA ZA NAMESTITEV:

 

Edinstvena tehnika Proxi® združuje stabilnost termoplastov v kombinaciji z udobjem tekstilne opornice. 2,2 mm molekularno modificirana termoplastika, ki ima največjo togost v navpični smeri, vendar prožna v vodoravni smeri. To omogoča spreminjanje termoplasta na pravo velikost pacienta preprosto z uporabo rok. Prepognite del za palec, da se tesneje prilega, ali ga odprite, da povečate velikost. Tako preprosto je, kot se sliši.

Dodatne informacije

LEVA/DESNA: Izberite možnost

LEVA, DESNA

Velikost: Izberite možnost

, , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MR2381 OPORA ZA PALEC PROXI”