LILLE SUPREM FORM SUPER PLUS 20kos/zavitek

0,39 

10060

SUPREM FORM  je linija visokokakovostnih izdelkov. Velike predloge, ki so oblikovane po telesu in dihajo, so učinkovita zaščita pri zmerni do močni inkontinenci pri aktivnih ljudeh.  So zelo udobne in vpojne z dihajočo zunanjo plastjo.

1724 na zalogi

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

  • Enostavno vračilo v roku 14 dni
  • Odprema še isti dan, za naročila do 14:30

Lille Healthcare vam z linijo izdelkov SUPREM nudi celoten nabor izdelkov s tehnologijo LILLE AIR SYSTEM, ki bodo poskrbeli za večje udobje in diskretnost ter zmanjšali težave zaradi občutljive kože. Zunanja plast  je sestavljena iz plasti netkanega blaga in popolnoma nepremočljive plasti, ki odlično diha. Paropropustna prevleka zmanjšuje razvoj bakterij in draženje kože, obenem pa preprečuje alergije.

Raziskava, ki jo je opravilo združenje EDANA (European Disposable and Non-woven Association), je pokazala, da uporaba izdelkov, ki dihajo, znatno zniža prisotnost glivic Candida albicans pod izdelki za inkontinenco. To je odlična novica za vse uporabnike naših izdelkov, za katere so težave s kožo preteklost.

Uporabniki bodo cenili občutek suhosti in udobja, ki ga nudi SUPREM form. Vse izdelke linije odlikuje visoka vpojnost. Linija večjih predlog Suprem Form je idealna za obvladovanje srednje do zelo težke inkontinence pri aktivnih ljudeh.  Predloge Suprem Form so udobne in zelo vpojne.

Naše trajnostne in okoljske vrednote
Lille Healthcare se s konkretnimi dejanji zavzema za boljšo proizvodnjo za vsakega posameznika, uporabnika ali zaposlenega in za planet.

NAŠA PROIZVODNJA
Ponosni smo, da večinoma proizvajamo v Franciji in Belgiji, v proizvodnih obratih s certifikatom ISO 14001, ki uporabljajo zeleno energijo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “LILLE SUPREM FORM SUPER PLUS 20kos/zavitek”