LILLE SUPREM FIT MEDIUM MAXI 20kos/zavitek

12,00 

SUPREM FIT zračne hlačne predloge, z visoko stopnjo vpojnosti, so učinkovita rešitev za zmerno do močno inkontinenco pri neaktivnih ljudeh. Zelo visoka stopnja vpojnosti je zagotovilo za občutek suhosti in udobja. Še posebej so primerne za ljudi z omejeno mobilnostjo in ležeče bolnike.

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

  • Enostavno vračilo v roku 14 dni
  • Odprema še isti dan, za naročila do 14:30

Lille Healthcare vam z linijo izdelkov SUPREM nudi celoten nabor izdelkov s tehnologijo LILLE AIR SYSTEM, ki bodo poskrbeli za večje udobje in diskretnost ter zmanjšali težave zaradi občutljive kože. Zunanja plast  je sestavljena iz plasti netkanega blaga in popolnoma nepremočljive plasti, ki odlično diha. Paropropustna prevleka zmanjšuje razvoj bakterij in draženje kože, obenem pa preprečuje alergije.

Raziskava, ki jo je opravilo združenje EDANA (European Disposable and Non-woven Association), je pokazala, da uporaba izdelkov, ki dihajo, znatno zniža prisotnost glivic Candida albicans pod izdelki za inkontinenco. To je odlična novica za vse uporabnike naših izdelkov, za katere so težave s kožo preteklost.

PREDNOSTI SUPREM FIT:

  1. Vodoodbojna krilca preprečujejo stransko uhajanje tekočine.
  2. Indikator mokrote: indikator mokrote se ob stiku z urinom obarva modro: jasen znak, da je spodnjice potrebno menjati, če želimo ohraniti maksimalno stopnjo udobja.
  3. Vpojna plast povečuje absorpcijo in preprečuje uhajanje tekočine ter tako poskrbi za občutek suhosti.
  4. Večja vpojnost: dvojno vpojno jedro, ki nudi maksimalno vpojnost.
  5. Večja diskretnost: tiha polietilenska zunanja plast ne oddaja neprijetnih zvokov in je torej popolnoma nevpadljiva.
  6. Hipoalergeni materiali: linija izdelkov SUPREM je bila testirana v dermatoloških pogojih – rezultati potrjujejo, da so naši izdelki hipoalergenski.

 Vsi paketi in posamezni izdelki so barvno označeni, tako da boste brez težav našli izdelek s primerno vpojnostjo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “LILLE SUPREM FIT MEDIUM MAXI 20kos/zavitek”