DILATAN DILATATOR

28,75 

0429

Sapi Medovi analni dilatatorji Dilatan® vam zaradi toplotnega delovanja omogočajo postopno širjenje analnega sfinktra in izvajajo nekakšno mišično gimnastiko zapiralke. Izdelani so v treh različnih velikostih (20, 23 in 27 mm), zbranih v enem paketu, da bi pacientu zagotovili najprimernejše dilatatorje za patologijo, ki jo zdravimo, in posameznikovo anatomijo.

9 na zalogi

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

  • Enostavno vračilo v roku 14 dni
  • Odprema še isti dan, za naročila do 14:30

DILATAN®
Kriotermalni analni dilatatorji

Zaradi številnih patologij, kot so zaprtje, dizenterija, razpoke, hemoroidna kongestija, okužbe, proktitis, kolitis in psihološki stres, se lahko analni sfinkter spastično zoži. Če krč postane trdovraten, se kanal ne more sprostiti, kar povzroči posledično težave pri defekaciji. V tem kontinuiranem patološkem procesu – zožitvi – bolečini nastane začaran krog, ki poslabša disfunkcije. Analni dilatatorji Dilatan®, zasnovani in izdelani posebej za to motnjo, izkoriščajo kriotermično moč, da prinašajo koristi.

Čeprav razpoke ne odstranimo kirurško in ne zmanjšamo mase hemoroidalnega tkiva, ki je odgovorno za nastanek motenj, lahko bolnik motnje znatno zmanjša z uporabo toplih ali hladnih aplikacij. Termoterapija (toplotna terapija) in krioterapija (hladna terapija) omogočata dobrobit številnih analnih patoloških stanj. Na krvavitve in edeme, na primer, ugodno vpliva uporaba mraza, v drugih primerih, kot so mišični krči in bolečine, pa je boljša toplota.

Sapi Medovi analni dilatatorji Dilatan® vam zaradi toplotnega delovanja omogočajo postopno širjenje analnega sfinktra in izvajajo nekakšno mišično gimnastiko zapiralke. Izdelani so v treh različnih velikostih kalibra (20, 23 in 27 mm), zbranih v enem paketu, da bi pacientu zagotovili najprimernejše dilatatorje za patologijo, ki jo zdravimo, in posameznikovo anatomijo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “DILATAN DILATATOR”