TONUS RG 405

91,79 

12656

Mediroyal TONUS® je nova dinamična opornica za znižanje tonusa pri bolnikih s spastičnostjo. Združuje tog okvir, ki ga je mogoče individualno prilagoditi pacientu, v kombinaciji z napihljivim zračnim mehurjem, ki zagotavlja tako individualno podporo MCP-loku kot tudi dinamično razširitev prstov in zapestja. Material TONUS® je bil posebej razvit za zagotavljanje dobrega prezračevanja, nadzora vlage in absorpcije pritiska.

Opornica Mediroyal TONUS® zagotavlja edinstveno možnost okrevanja tako s stabilizacijsko fleksijo zapestja kot tudi z zagotavljanjem dinamične ekstenzije zapestja in prstov v kombinaciji s podporo MCP-loku.

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

  • Enostavno vračilo v roku 14 dni
  • Odprema še isti dan, za naročila do 14:30

Mediroyal TONUS® je nova dinamična opornica za znižanje tonusa pri bolnikih s spastičnostjo. Združuje tog okvir, ki ga je mogoče individualno prilagoditi pacientu, v kombinaciji z napihljivim zračnim mehurjem, ki zagotavlja tako individualno podporo MCP-loku kot tudi dinamično razširitev prstov in zapestja.

Opornica Mediroyal TONUS® zagotavlja edinstveno možnost okrevanja tako s stabilizacijsko fleksijo zapestja kot tudi z zagotavljanjem dinamične ekstenzije zapestja in prstov v kombinaciji s podporo MCP-loku. Bolniki s spastičnostjo se običajno končajo z upogibnim vzorcem nad zapestjem in prsti, kar lahko dodatno sproži spastičnost. Za zmanjšanje spastičnosti je pomembno stabilizirati fleksijo zapestja in hkrati zagotoviti podporo nad MCP-lokom, da se prsti odprejo in se s tem zagotovit konstantno in enakomerno raztegnjenost čez kite upogibalk.

To je učinkovit način za zmanjšanje tonusa pri pacientu in doseganje dolgotrajnega raztezanja, katerega namen je narediti refleks raztezanja v mišičnem kolutu manj hiperobčutljiv.

Material TONUS® je bil posebej razvit za zagotavljanje dobrega prezračevanja, nadzora vlage in absorpcije pritiska. Nevrološki bolniki imajo zelo občutljivo kožo. Vlaga v kombinaciji s pritiskom lahko učinkovito povzroči razpad kože. Skoraj 2 leti smo porabili za razvoj novega materiala, ki združuje posebej obdelano ekološko volno iz Norveške in Nove Zelandije ter votlo PES vlakno, ki izboljša odvajanje vlage iz povrhnice kože.
Volna odlično uravnava temperaturo in prenaša vlago. Nov material TONUS® je pralen v pralnem stroju pri 60 stopinjah Celzija, da se ohrani dobro higiensko stanje pacienta. Vse opornice imajo priloženo posebna vreča za perilo, ki je bila razvita za prevleko.

TON405 TONUS® RG ima fiksni mehur z obročastim oprijemom.

Merilna tabela
Meritev poteka po širini spojev MCP. Opornice so na voljo v levi ali desni različici.

VELIKOSTI ŠIRINA ČEZ MCP SKLEP
Pediatric 45-90 mm
Standard 90-130 mm
Extra Long 90-130 mm

TONUS® je registrirana blagovna znamka družbe Mediroyal Nordic AB, Švedska.

Dodatne informacije

LEVA/DESNA: Izberite možnost

LEVA, DESNA

Velikost: Izberite možnost

, ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TONUS RG 405”