NRX940 OPORA ZA RAMO ErixThree Neuro

52,13 61,34 

12608

NRX940 ErixThree Neuro Shoulder

ErixThree® Neuro je nova opornica za ramo, ki je bila razvita za nevrološke motnje.  ErixThree® Neuro je bil razvit tako, da dinamično podpira ramo posteriorno in ustvarja boljši položaj za ramo. ErixThree® Neuro je modularna opora za ramo, ki jo je mogoče namestiti z naramnico za nadaljnjo podporo rame ali z dvema elastičnima trakovoma z ježkom, ki ju je mogoče namestiti kot elastični trak za zagotavljanje določene mišice.

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

  • Enostavno vračilo v roku 14 dni
  • Odprema še isti dan, za naročila do 14:30

NRX940 ErixThree Neuro Shoulder

ErixThree® Neuro je nova opornica za ramo, ki je bila razvita za nevrološke motnje. Pri mnogih nevroloških motnjah je mišična aktivnost zavrta, kar vodi do nestabilnosti ramena, kjer se ramenski sklep subluksira anteriorno. ErixThree® Neuro je bil razvit tako, da dinamično podpira ramo posteriorno in ustvarja boljši položaj za ramo. ErixThree® Neuro je modularna opora za ramo, ki jo je mogoče namestiti z naramnico za nadaljnjo podporo rame ali z dvema elastičnima trakovoma s kavljastim trakom, ki ju je mogoče namestiti kot elastični trak za zagotavljanje posebne mišice.

ErixThree® Neuro je izdelan iz zračnega elastičnega materiala NRX®, ki zagotavlja dobro dinamično raztegljivost opornice. Na notranjih površinah so laminirane določene mišične skupine; sprednji in zadnji del ter čez del roke. Torne površine so zasnovane tako, da zagotavljajo izboljšano propriocepcijo in preprečujejo drsenje opornice. Opornico je treba nositi skupaj s majico, da zaščitite občutljivo kožo.

Zunanjost ErixThree® Neuro je narejena iz materiala, ki ga je mogoče pritrditi na ježke, da se ojačitve, kot so elastični trakovi in naramnice, pritrdijo neposredno na površino.

Zapiranje ramenske opornice je izdelano iz NRX® mikro ježkov in se lahko pritrdi na sprednji del. Obstaja podaljšek, ki prsnemu pasu doda 10 cm več dolžine. Ta podaljšek se zlahka namesti na trak. Sprednji del opornice ima tudi dva odprta žepa z nizkoprofilnimi kovinskimi držali, ki preprečujejo, da bi se sprednji del pri namestitvi opornice dvignil. Opornike je mogoče oblikovati za zmanjšanje pritiska na ključnico. Del roke ima dva NRX® mikro ježka s podlogo čez roko za preprečevanje draženja kože. Podloga ima na notranji strani material Neptune™ za optimalno udobje.

Začnite tako, da odprete del roke in ga potisnete navzgor čez roko. Zaprite trakove okoli roke in se prepričajte, da podloga prekriva zapirala za ježke. Rahlo raztegnite prsni trak in ga speljite čez lopatico, nato pod nasprotno pazduho in namestite opornico spredaj. Ramenska opornica omogoča rahel posteriorni poteg rame, da se pasivno zagotovi posteriorni varen položaj.

Ramenski trak
Ramenski pas se lahko uporablja za večjo abdukcijsko podporo ali ko je ramenski sklep popolnoma izpahnjen. Namestite naramnico na sprednjo površino prsnega pasu na nasprotno ramo. Potegnite trak navzgor čez vrat in pod vretenci C7 in nato pritrdite trak na stransko površino opornice. To zagotavlja abdukcijsko podporo, zunanjo rotacijo in nadaljnjo posteriorno podporo sklepu. Točko pritrditve lahko zamenjate, da dobite različne učinke.

Elastični trakovi z ježki
Edinstvene elastične trakove je mogoče namestiti na površino za dodatno stabilnost in olajšanje mišic. Nanesite trak na določeno mišično skupino, rahlo raztegnite trak in ga nato pritrdite čez območje.

V kombinaciji s trakom NRX®

ErixThree® Neuro lahko kombinirate tudi s trakom NRX® za nadzor in pomoč pri supinaciji. Ker je celotna zgornja okončina kot veriga sklepov, rama deluje kot osnova za stabilnost. Trak NRX® zagotavlja zunanjo rotacijo palca in spodnjega dela roke, nato pa ga je mogoče pritrditi na naramnico. Pašček NRX® ni vključen v paketu in ga je treba kupiti posebej.

Velikosti obseg okoli bicepsa
XX-Small 19-24 cm
X-Small 23-27 cm
Small 27-32 cm
Medium 32-35 cm
Large 35-38 cm
X-Large 38-42 cm

 

nrx940_eng

Dodatne informacije

LEVA/DESNA: Izberite možnost

LEVA, DESNA

Velikost: Izberite možnost

, , , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NRX940 OPORA ZA RAMO ErixThree Neuro”