MR5401 OPORA ZA GLEŽENJ CRX

31,50 

16355

Nova ortoza za gleženj s silikonskimi blazinicami za optimalno kompresijo gležnja. Oteklina je pogost razlog za zmanjšan obseg gibanja. Malleum Cosmo je izdelan iz posebnega materiala, ki zagotavlja visoko kompresijo in podporo preko gležnja. Z uporabo ortoze med aktivnostjo lahko preprečimo otekanje sklepa. Silikonske blazinice v kombinaciji s kompresijo zagotavljajo povečano propriocepcijo iz sklepa.

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

  • Enostavno vračilo v roku 14 dni
  • Odprema še isti dan, za naročila do 14:30

Nova ortoza za gleženj s silikonskimi blazinicami za optimalno kompresijo gležnja. Oteklina je pogost razlog za zmanjšan obseg gibanja. Malleum Cosmo je izdelan iz posebnega materiala, ki zagotavlja visoko kompresijo in podporo preko gležnja. Z uporabo ortoze med aktivnostjo lahko preprečimo otekanje sklepa. Silikonske blazinice v kombinaciji s kompresijo zagotavljajo povečano propriocepcijo iz sklepa. Lahko se uporablja tako za levo kot desno.

Ortoze DeRoyal Co-Tex naj se zaradi večje kompresije uporabljajo le med aktivnostjo. Osebe z zmanjšano občutljivostjo ali slabo cirkulacijo naj ne uporabljajo ortoz brez predhodnega posveta z zdravnikom/zdravnikom.

GLEŽENJ JE EDEN NAJBOLJ POŠKODOVANI SKLEPI V TELESU.
Tudi lažji zvin se lahko izkaže za zapletenega in vodijo v nestabilnost. Pravilno akutno zdravljenje je bistvenega pomena za hitro rehabilitacijo.  Led lahko uporabite po kompresiji in se uporabi za zmanjšanje nadaljnje otekline in bolečine. Po akutni fazi je pomembno začeti rehabilitacijsko usposabljanje z fizioterapevtom.

Ortoza za gleženj je pomemben del rehabilitacije. Lahko se izboljša propriocepcija, zmanjšanje otekline, zagotavljanje toplote, zagotavlja kompresijo, podpira sklep in lahko tudi deloma nadomesti izgubo stabilnosti.

Indikacije:

  • bolečine v gležnju
  • Nestabilnosti
  • Zvini
  • otekanje
VELIKOST MERITEV OKOLI MALEUSA V CM
X-Small 17-19
Small 19-21
Medium 21-23
Large 23-25
X-Large 25-27
XX-Large 27-29

Sestava: 40%bombaž, 35% poliester, 25% elastan

 

Dodatne informacije

Velikost: Izberite možnost

, , , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MR5401 OPORA ZA GLEŽENJ CRX”