INCREDIWEAR ZA NOGE – PAR

196,00 

16470

Incrediwear za nogo pospešuje okrevanje in lajša bolečine po poškodbah ali operativnih posegih. Med nošenjem ne ovira gibanja, saj ergonomski dizajn nudi popolno udobje, istočasno pa lajša znake vnetja in oteklin, prav tako pa pospešuje naravni proces zdravljenja.

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

 • Enostavno vračilo v roku 14 dni
 • Odprema še isti dan, za naročila do 14:30

Kaj je Incrediwear ?

Incrediwear so aktivni pripomočki, ki pospešijo proces naravnega zdravljenja. Aktivna tkanina Incrediwear v stiku s telesom začne sproščati negativne ione, ki povečajo pretok krvi in pospešijo celjenje poškodovanih tkiv.

Kako deluje ?

Pripomočki Incrediwear temeljijo na inovativni tehnologiji aktivne tkanine, ki vključuje polprevodna elementa germanij in ogljik. Ta v stiku s telesom začneta sproščati negativne ione, ki aktivirajo celične vibracije, s tem pa pospešijo in povečajo pretok krvi. Izdatnejša cirkulacija prizadeto mesto v telesu bolje oskrbi s kisikom in hranilnimi snovmi, kar optimizira naravni proces zdravljenja in pospeši okrevanje po operacijah.

Udobna, lahkotna aktivna tkanina izdelkov Incrediwear omogoča konsistentno uporabo tako med dnevnimi aktivnostmi kot tudi med spanjem, da čim hitreje odpravite vaše težave.

Velikost izberemo glede na največji obseg stegna.

S = 40-50 cm

M = 50-60 cm

L = 61-71 cm

XL = 71-80 cm

SESTAVA :

 • 66% poliester z vdelanim ogljikom,
 • 24% najlon,
 • 10% Spandex

Prednosti Incrediwear tehnologije

 • Originalna Incrediwear tkanina je prepredena s polprevodnima elementoma, ki ponujata popolno udobje in izjemno trpežnost.
 • Pospešuje okrevanje
 • Lajša bolečine
 • Zmanjšuje otekline
 • Se dobro prilega nogi in ne ovira gibanja
 • 3D tkan dizajn za popolno udobje med uporabo

Uporabljajte za lajšanje simptomov, povezanih z naslednjimi težavami:

 • Okrevanje po operativnih posegih
 • Okrevanje po težjih poškodbah
 • Utrujenost mišic
 • Limfedem – zastajanje tekočine v prizadetem delu telesa

Uporaba Incrediwear

Najboljši učinek dosežemo, če nadenemo pripomočke Incrediwear direktno na kožo. Incrediwear učinkuje tudi, če ga nadenemo preko drugega oblačila, tkanine.

Vse Incrediwear izdelke lahko nosimo tudi med spanjem kar dodatno pomaga pri regeneraciji po fizičnih aktivnostih, pomaga pri poškodbah in lajša bolečine ter otekanje. V kolikor je bolečina stalna in njen vzrok ni pojasnjen, se o tem posvetujte s svojim zdravnikom.

Po poškodbi

Uporabljajte na prizadetem delu telesa. Lahko uporabljate 24 ur na dan dokler se oteklina in bolečina ne zmanjšata. Pripomočkov Incrediwear ne nadenite na odprte rane. Odprte rane sterilno oskrbite v skladu s priporočili zdravstvene stroke.

Pri bolečinah in vnetjih

Uporabljajte na prizadetem delu telesa, lahko uporabljate 24 ur na dan ali po potrebi ob bolečinah in vnetjih.

Okrevanje zaradi poškodbe, kot preventiva pred poškodbami

Uporabljajte na prizadetem delu telesa oziroma na delu telesa, ki ga želite obvarovati pred poškodbo. Lahko uporabljate 24 ur na dan lahko pa tudi le pred, med oziroma po aktivnostih.

Aktivna regeneracija

Uporabljajte med fizično aktivnostjo in še najmanj dve uri po fizični aktivnosti.

Navodila za vzdrževanje

Pripomočki Incrediwear se lahko perejo v topli ali hladni vodi. Lahko se sušijo v sušilnem stroju pri nizkih temperaturah.

Pripomoček ima Velcro ježek zato ga perite v pralni vreči, saj tako preprečite stik in poškodovanje ostalega perila v pralnem stroju.

Izdelka se ne sme izpostavljati belilu, likati ali kemično čistiti.

Posebna navodila za shranjevanje in skladiščenje niso potrebna.

Dodatne informacije

Velikost: Izberite možnost

, , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “INCREDIWEAR ZA NOGE – PAR”