NRX TRAK 110mm X 3,1m bordo rdeča

NRX® Strap je nov material na osnovi CR-neoprena, ki se lahko uporablja za posamezne ortotične aplikacije za paciente z različnimi potrebami. Uporablja se lahko kot začasna diagnostična aplikacija ali kot trajna rešitev.

Širina 110mm, dolžina 3,1m, barva črna. Ježki so priloženi.

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

  • Enostavno vračilo v roku 14 dni
  • Odprema še isti dan, za naročila do 14:30

NRX® Strap je nov material na osnovi CR-neoprena, ki se lahko uporablja za posamezne ortotične aplikacije za paciente z različnimi potrebami. Uporablja se lahko kot začasna diagnostična aplikacija ali kot trajna rešitev. Površina ima tkanino z zanko, ki odlično deluje skupaj z vnaprej narezanimi kosi ježkov z nizkim profilom, ki jih je mogoče namestiti kamor koli na površino. Material ima odlično elastičnost in odboj, ki med nanosom ostane enak.

Material NRX® zagotavlja učinek trenja na koži, ki zagotavlja povečano propriocepcijo pri nanašanju na sklep ali mišico. Je perforiran, da omogoča prezračevanje kože in ga je mogoče prati v pralnem stroju pri 60 stopinjah za optimalno higieno. Material je 100% brez lateksa in zagotavlja lokalno toplotno izolacijo, ki lahko zagotovi povečan obseg gibanja sklepa, zmanjša bolečino in vnetje.

SGS Ultra Trace & Industrial Safety Hygiene je material NRX® testiral na draženje kože.

Pas NRX® je na voljo v treh širinah; 30 mm, 50 mm in 110 mm. Dolžina zvitka je 3,1 metra, v paketu pa so že narezani nizko profilni kosi ježkov. Ježke je možno kupiti tudi ločeno.

Možnosti aplikacij:

Mediroyal_NRX_Strap_Instructions_Foot_Drop_200831_LOW (1)Mediroyal_NRX_Strap_Instructions_Finger_Flexion_200826_LOW Mediroyal_NRX_Strap_Instructions_Foot_Drop_200831_LOW Mediroyal_NRX_Strap_Instructions_Arch_Strap_200826_LOW Mediroyal_NRX_Strap_Instructions_Epicondolytis_UPDATE_200825_LOW Mediroyal_NRX_Strap_Instructions_Patella_Subluxation_200831_LOW

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NRX TRAK 110mm X 3,1m bordo rdeča”