NRX PLUS TRAK 80mm X 3,1m črn

NRX® Strap PLUS ponuja visoko stopnjo mehanske stabilnosti skoraj brez raztezanja. Ima površino trenja kože na notranji strani, vendar se redko uporablja direktno na kožo. Namesto tega se uporablja kot ojačitev elementa na traku NRX® Strap ali NRX® Double  po vrstnem redu za povečanje stabilnosti ali popravka.

Širina 80mm, dolžina 3,1m, barva črna. Ježki so priloženi.

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

  • Enostavno vračilo v roku 14 dni
  • Odprema še isti dan, za naročila do 14:30

NRX® Strap je nov material na osnovi CR-neoprena, ki se lahko uporablja za posamezne ortotične aplikacije za paciente z različnimi potrebami. Uporablja se lahko kot začasna diagnostična aplikacija ali kot trajna rešitev. Površina ima tkanino z zanko, ki odlično deluje skupaj z vnaprej narezanimi kosi ježkov z nizkim profilom, ki jih je mogoče namestiti kamor koli na površino. Material ima odlično elastičnost in odboj, ki med nanosom ostane enak.

Material NRX® zagotavlja učinek trenja na koži, ki zagotavlja povečano propriocepcijo pri nanašanju na sklep ali mišico. Je perforiran, da omogoča prezračevanje kože in ga je mogoče prati v pralnem stroju pri 60 stopinjah za optimalno higieno. Material je 100% brez lateksa in zagotavlja lokalno toplotno izolacijo, ki lahko zagotovi povečan obseg gibanja sklepa, zmanjša bolečino in vnetje.

SGS Ultra Trace & Industrial Safety Hygiene je material NRX® testiral na draženje kože.

Pas NRX® je na voljo v treh širinah; 30 mm, 50 mm in 110 mm. Dolžina zvitka je 3,1 metra, v paketu pa so že narezani nizko profilni kosi ježkov. Ježke je možno kupiti tudi ločeno.

Možnosti aplikacij:

Mediroyal_NRX_Strap_Instructions_Foot_Drop_200831_LOW (1)Mediroyal_NRX_Strap_Instructions_Finger_Flexion_200826_LOW Mediroyal_NRX_Strap_Instructions_Foot_Drop_200831_LOW Mediroyal_NRX_Strap_Instructions_Arch_Strap_200826_LOW Mediroyal_NRX_Strap_Instructions_Epicondolytis_UPDATE_200825_LOW Mediroyal_NRX_Strap_Instructions_Patella_Subluxation_200831_LOW

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NRX PLUS TRAK 80mm X 3,1m črn”