LILLE SUPREM PANTS MEDIUM EXTRA 14kos/zavitek

11,48 

Suprem Pants vpojne hlačke za večjo svobodo – podnevi in ponoči. So primerne za obvladovanje srednje do zelo težke inkontinence pri aktivnih ljudeh. Zaradi praktične oblike jih lahko nosite kot vsake druge običajne hlačke, snamete pa jih s pretrganjem stranskega dela.

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

  • Enostavno vračilo v roku 14 dni
  • Odprema še isti dan, za naročila do 14:30

Lille Healthcare vam z linijo izdelkov SUPREM nudi celoten nabor izdelkov s tehnologijo LILLE AIR SYSTEM, ki bodo poskrbeli za večje udobje in diskretnost ter zmanjšali težave zaradi občutljive kože. Zunanja plast  je sestavljena iz plasti netkanega blaga in popolnoma nepremočljive plasti, ki odlično diha. Paropropustna prevleka zmanjšuje razvoj bakterij in draženje kože, obenem pa preprečuje alergije.

Raziskava, ki jo je opravilo združenje EDANA (European Disposable and Non-woven Association), je pokazala, da uporaba izdelkov, ki dihajo, znatno zniža prisotnost glivic Candida albicans pod izdelki za inkontinenco. To je odlična novica za vse uporabnike naših izdelkov, za katere so težave s kožo preteklost.

SUPREME hlačke Celotna linija hlačk za aktivne ljudi z zmerno do močno inkontinenco. So izjemno praktične, saj se lahko nosijo kot običajno spodnje perilo, slečete pa jih lahko tudi tako, da jih raztrgate ob straneh.

Indikator mokrote: ob stiku z urinom se obarva modro in vas opozori, kdaj je hlačke potrebno menjati.

Trak za zapiranje: trak na zadnji strani izdelka, s katerim izdelek po končani uporabi zvijete in zalepite.

S pomočjo novega ročaja je vrečko enostavno prenašati. Obarvan pas in trak za zapiranje jasno označujeta zadnjo stran izdelka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “LILLE SUPREM PANTS MEDIUM EXTRA 14kos/zavitek”