SERENITY CARE PENA ZA ČIŠČENJE 400ML

4,49 

17117

Serenity Care čistilna pena je idealna za hitro in učinkovito higieno tudi brez vode. Spoštuje hidrolipidno ravnovesje kože in preprečuje rdečico in draženje, zahvaljujoč nežni formulaciji s pantenolom in kamilico. V primeru inkontinence učinkovito odstrani morebitne organske ostanke in daje koži prijeten občutek svežine.

Lastnosti:

  • s kamilico in pantenolom
  • dermatološko testirano
  • veganski izdelek

108 na zalogi

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

  • Enostavno vračilo v roku 14 dni
  • Odprema še isti dan, za naročila do 14:30

 

Serenity je vodilno podjetje v Italiji za raziskave, razvoj in distribucijo pripomočkov za inkontinenco. Z več kot 35-letno specializacijo in izkušnjami na področju dobave in dostave na dom je del mednarodne skupine Ontex.

Spokojnost je ime, na katerega se številni Italijani zanašajo za ohranitev svoje avtonomije in svobode, za spokojnost aktivnega življenja in psihološko varnost v vse bolj zahtevnem in dinamičnem družbenem kontekstu. Vsak od nas je osebno predan z veliko strastjo, zahvaljujoč dobremu poznavanju potreb ljudi. Globoko razumevanje trga je v izvoru kakovosti naših izdelkov in storitev, kar daje življenje široki in specifični ponudbi. Razširjena in točna organizacija, ki s strokovnostjo in resnostjo podpira in podpira naše stranke: od naročnikov, do domov za ostarele, do lekarn, bolnišnic, veletrgovcev, velikih trgovcev na drobno in strokovnjakov za dom in osebno higieno. Stranke in potrošniki so naša prioriteta. Vsi delamo skupaj z veliko predanostjo in strastjo, da lahko vsak dan računate na nas, na naše izdelke in storitve.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SERENITY CARE PENA ZA ČIŠČENJE 400ML”