SRX880 KOMPRESIJSKE GRELNE HLAČE MEDIROYAL

59,00 

15335

Toplotne in kompresijske hlače SRX® so zasnovane s kombinacijo 0,7 mm ultra-raztegljivega CR materiala in 1 mm kompresijskega materiala SRX®, oba z Neptune™ na notranji strani. 1 mm kompresijski material SRX® je izdelan z večjo gostoto in je nameščen spredaj čez stegna in nato navzgor čez predel dimelj, da zagotovi večjo kompresijo in podporo.

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

  • Enostavno vračilo v roku 14 dni
  • Odprema še isti dan, za naročila do 14:30

Kompresijske hlače se lahko uporabljajo za izolacijo telesne toplote in zagotavljanje kompresije na zadnjici, stegnih in dimljah. To lahko zagotovi povečano cirkulacijo in elastičnost mišic. Toplotne in kompresijske hlače SRX® so zasnovane s kombinacijo 0,7 mm ultra-raztegljivega CR materiala in 1 mm kompresijskega materiala SRX®, oba z Neptune™ na notranji strani. 1 mm kompresijski material SRX® je izdelan z večjo gostoto in je nameščen spredaj čez stegna in nato navzgor čez predel dimelj, da zagotovi večjo kompresijo in podporo. Nad hrbtom je nekoliko višji rob, da zagotavlja toploto v spodnjem delu hrbta. Nastavljiv trak v pasu ima hitro sprostitev za enostavno prilagajanje.

Mera pasu je pokazatelj pravilne velikosti, vendar lahko telesna konstitucija vpliva na prileganje. Material je izjemno raztegljiv, kar omogoča, da enaka velikost prekriva mere v tabeli.

Velikost pasu cm
X-Small 60-75 cm
Majhna 70-85 cm
Srednje 80-95 cm
Velik 90-105 cm
X-Large 105-115 cm

Sestava: CR pena 96%, Nylon 2%, Polyamid 2%

Izdelano po švedskem dizajnu. Država proizvodnje: Taiwan

Navodila za uporabo in vzdrževanje so priložena.

Dodatne informacije

Velikost: Izberite možnost

, , , ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SRX880 KOMPRESIJSKE GRELNE HLAČE MEDIROYAL”