GEL VLOŽEK ZA PETO MR1401

13,60 

3435

Petni vložek iz gela za blaženje udarcev in lajšanje boleče pete, stegenske mišice in mečne mišice. Petni vložek je izdelan iz dimenzijsko stabilnega materiala za blaženje udarcev.
👉 Učinkovita pomoč pri težavah
👉 Optimalna absorpcija udarcev pri boleči peti
👉 Izdelan iz VEP – viskoelastičnega polimera

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

  • Enostavno vračilo v roku 14 dni
  • Odprema še isti dan, za naročila do 14:30

Petni vložek za stabilnost in razbremenitev

Petni vložek/klin nudi olajšanje za petno tetivo in lahko deluje kot lajšanje bolečin in lajšanje težav s petno tetivo. Petni vložek je prav tako razvit za izboljšano blaženje udarcev za stopalo in celotno telo, ne glede na to, katere čevlje uporabljate. Skupna višina petne zagozde je 6 mm, kar je zagotovo olajšanje v primeru težav.
Nanesite petni vložek neposredno na čevelj in ga premikajte med vsemi čevlji za boljšo absorpcijo udarcev. Petni vložek ima rahlo lepljivo površino, ki preprečuje premikanje po čevlju. Če se petni vložek umaže in izgubi svojo lepljivo površino, ga lahko po potrebi enostavno operete z mlačno vodo in blago milnico in petni vložek bo ponovno pridobil prvotno lepljivost. Zagozdo za peto je mogoče enostavno odrezati, da se prilega čevljem ali sandalom.

Petni zagozdi se vedno prodajajo v paru, da hkrati razbremenijo desno in levo stran. Zagozdo je treba uporabljati v paru, da se zagotovi enakomerna obremenitev brez nevarnosti nepravilne obremenitve zaradi višine petne zagozde.

Na običajen dan so vaša stopala obremenjena na tisoče kilogramov. V normalnih razmerah so stopala temu kos, v primeru poškodbe pa so potrebni ukrepi za hitro vrnitev v normalno aktivnost in delovanje. Izdelki za stopala Mediroyal so izdelani za stabilizacijo, razbremenitev ali biomehansko uravnoteženje stopala. Različni izdelki so razviti tako, da zagotavljajo visoko funkcionalnost z blaženjem in udobjem ter so izdelani iz VEP – viskoelastičnega polimera, želatinastega materiala z visoko absorpcijo udarcev in pritiska. Udarni val iz podlage absorbira material in se ne more širiti navzgor skozi stopalo. To vodi do občutno manjše obremenitve stopala in spodnjega dela noge. VEP je tudi dovolj dimenzijsko stabilen, da zagotavlja učinkovito stabilizacijo in lajšanje bolečih predelov.

Tabela velikosti

 
Velikost Velikost čevlja
S 35 – 39
M 40 – 42
L 43 – 46

Dodatne informacije

Velikost: Izberite možnost

, ,

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GEL VLOŽEK ZA PETO MR1401”