LILLE SUPREM LIGHT EXTRA PLUS 16kos/zavitek

3,36 

Manjše, po telesu oblikovane predloge SUPREM light so namenjene uporabi pri lažjih do zmernih težavah z inkontinenco. So popoln izdelek za neodvisne ljudi z manjšimi, začasnimi težavami z mehurjem. Tanke in s sredstvom za preprečevanje vonjav obdelane predloge so diskretne, udobne in ne prepuščajo vlage.

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

  • Enostavno vračilo v roku 14 dni
  • Odprema še isti dan, za naročila do 14:30

Lille Healthcare vam z linijo izdelkov SUPREM nudi celoten nabor izdelkov s tehnologijo LILLE AIR SYSTEM, ki bodo poskrbeli za večje udobje in diskretnost ter zmanjšali težave zaradi občutljive kože. Zunanja plast  je sestavljena iz plasti netkanega blaga in popolnoma nepremočljive plasti, ki odlično diha. Paropropustna prevleka zmanjšuje razvoj bakterij in draženje kože, obenem pa preprečuje alergije.

Raziskava, ki jo je opravilo združenje EDANA (European Disposable and Non-woven Association), je pokazala, da uporaba izdelkov, ki dihajo, znatno zniža prisotnost glivic Candida albicans pod izdelki za inkontinenco. To je odlična novica za vse uporabnike naših izdelkov, za katere so težave s kožo preteklost.

100% Lille zračni sistem

brez latexa

– preprečuje neprijetne vonjave

hypoalergene

diskretne

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “LILLE SUPREM LIGHT EXTRA PLUS 16kos/zavitek”